tirsdag 8. januar 2013

Eidens hage 8. jan 2013

  1. Så hjertens enig i alt du sier så du skal pent få stå på blogglista mi i år også;) takk for inspirasjon
    Svar
    Svar



    1. Det var kjekt å høre :) jeg blir ytterst ydmyk når jeg blir titulert kilde til inspirasjon. Tusen takk Hilde !
  2. Flott blogg du har, kommer til å lese den videre. Fikk forresten kombucha baby hos deg på Kiwi en gang i høst og den funker fint. Er du fortsatt på leiing etter lammelever, så har de på meny Nesttun
    Trine
    Svar
    Svar



    1. Så kjekt å høre fra deg Trine, veldig gledelig at kombuchaen ser ut til å være en sterk krabat. Blir jo alltids litt skeptisk når man gir bort ting som er litt merkelige og ikke skønner seg 100% på selv. :-) tusen takk for tips angående lammelever, må ta meg en tur innom nesttun neste gang jeg er i byn. Håper jeg kan glede med bloggen utover i 2013 :-)
  3. Enig, 2013 blir et bra år! :) Gleder meg til å følge bloggen din videre!
    Svar
    Svar



    1. Tusen takk for det Frøken Bittersøt, og det samme til deg! Er litt spent på hva som krysser min sti dette året, va så utrolig mye kjekt i fjor. Evig optimist er jeg ihvertfall! :-D
  4. Gleder meg virkelig til å følge deg videre i 2013! Bloggen din er gull! Takk for masse vidunderlig inspirasjon i 2012 - og mange gullglitrende oppskrifter. Godt nytt år!
    Svar
    Svar



    1. Tusen takk for herlige ord Kåltanta, å kunne være en inspirasjon for andre rører virkelig ved meg, det er særdeles gledelig og jeg håper j kan fortsette i denne stimen!
      Godt nyttår til deg :-)
  5. For et herlig sprudlende nyttårsinnlegg du har skrevet!! Gleder meg til å følge bloggen videre i det nye året. Kjempegøy når vi kan inspirere hverandre på dette området!! Jeg håper mange flere blir med:)
    Svar
    Svar



    1. Takk for gode ord Kristine. Jeg håper og tror det kommer flere til for in spirasjon og glede oss nyfikne imellom :)
  6. Høres ut som et meget lærerikt år og mange spennende ting på vei! Gleder meg til å følge med :)
    Svar
    Svar



    1. Absolutt! Og vica versa. :D
  7. Nå som verden tross alt har gått under, og vi ikke lenger finnes, kan det bare gå oppover i 2013!

    PP
    Svar
    Svar



    1. Ja det er helt utrolig at vi overlevde. ;) Men i min boble i Eidens Hage hadde jeg vel ikke oppfattet det om verden gikk under....
  8. Så kjekt, der datt jeg borti enda en inspirerende blogg (gjennom Gladere barn). Vi begynner etterhvert å bli mange som holder på med det samme . . . fermentert mat og tradisjon. Jeg ble ekstra inspirert da jeg så at du hadde kjennskap til "rødsei". Det er god mat det også . . . Er du også helgelending som har gjort vestlending av deg? Jeg titter nok innom her flere ganger. Hilsen Randi
    Svar
    Svar



    1. Rødsei er fantastisk, så da skjønte jeg kjapt at du var helgelending du også :) Er på eksil i vest som du skjønner, hvor kommer du ifra?
      KJekt å se deg her, tradisjonskost med alt det herlige det innebærer er en fryd å spise og holde på med. KJekt å se deg her :)
  9. Hei ja rødsei er godt. Men det var ikke så veldig godt da man var unge og fikk det servert en gang i uka . . . Men nå er det godt . Jeg er fra Hemnes, men har bodd her i vest i mange år, bor like ved Stend.
    Har en plass der nord, hvor jeg plukker bær og sopp, og ikke minst ugress . . . Dette blir tørket og foredlet videre til diverse kremer, shampo og slike ting på vinteren. Selvfølgelig alt naturlig og uten parabener. For tiden er vannkefiren veldig populær, og interessen bare øker og øker . . . Hvor kommer du fra? Hilsen randi
    Svar
    Svar



    1. Heldig du er som bor nært Stend, det er en flott butikk som gjør at jeg føler at " skankan e på jorda" . Jeg er fra Meløy, for meg et paradis på jord. Det er noe med det, jeg synes den beste molta, blåbæra og kantarellen finner man der. En helgelandspatriot på sitt beste. :) Så kjekt å høre at du lager egen skjønnehtspleie, selger du eller til eget bruk? Jeg er i startgropa på å lage til eget bruk , det blir kjekt. Og hva er bedre enn å bruke det man har høstet seg?
      Vannkefiren min har dessverre gått heden, vanskelig å holde i live når man reiser vekk fra den i tide og utide. :/
      Kjekt å høre fra deg Randi, hilsen Ingelill :)
  10. Hei hei,ja Stend er en trivelig butikk, kjøper jevnlig egg der iallefall. Du får si fra når du skal til Bergen igjen, så kan du få kefirkorn av meg. Foreløpig går det veldig fint med mine.
    Nå er det vel slik at pga. lange lyse netter i sommerhalvåret oppi nord, så smaker alt veldig mye deroppefra.
    Min interesse for urter (ugress) gjorde etterhvert at jeg fikk for mye til bare å lage te av. Derfor begynte jeg med å prøve å lage noe som kunne brukes uten å måtte spises . . Et par kurs og så var jeg igang. Fin hobby. Men jeg selger jo litt også, men er ikke så flink når det kommer til markedsføring.
    En veldig kjekk hobby er det. Og så vet du jo hva tingene inneholder, det er viktig. Veldig koselig blogg du har. Ha en koselig kveld. randi
    Svar

  11. Fantastisk lesning. At jeg ikke har fått med meg denne bloggen. En skam! Den er herved notert. Heldige dere er som har småbruk og så mange muligheter! Jeg er grønn av misunnelse. Og godt nytt år til deg og dine!
    Svar
    Svar



    1. For noen utrolig koselige ord, tusen takk. :) Du er hjertelig velkommen til vår blogg!
  12. Godt nyttår Ingelill! Blir spennende å følge deg videre. Gleder meg spesielt til å følge hageprosjekter dine:-)

    -Guro
    Svar
    Svar



    1. Tusen takk for det Guro, og herlig nyttår til deg også.
      Jeg gleder meg skikkelig til hagen jeg også, men først få denne frosten ut av marka og håpe at busker og planter har hatt det bra. 3 uker med frost ned i -10*C er jo litt uvanlig på vestlandet....
      Skal prøve så godt jeg kan å blogge fra hagen. Det er jo mitt beste tilholdssted :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar