Flott
blogg du har, kommer til å lese den videre. Fikk forresten kombucha
baby hos deg på Kiwi en gang i høst og den funker fint. Er du fortsatt
på leiing etter lammelever, så har de på meny Nesttun
Trine
Så
kjekt å høre fra deg Trine, veldig gledelig at kombuchaen ser ut til å
være en sterk krabat. Blir jo alltids litt skeptisk når man gir bort
ting som er litt merkelige og ikke skønner seg 100% på selv. :-) tusen
takk for tips angående lammelever, må ta meg en tur innom nesttun neste
gang jeg er i byn. Håper jeg kan glede med bloggen utover i 2013 :-)
Tusen
takk for det Frøken Bittersøt, og det samme til deg! Er litt spent på
hva som krysser min sti dette året, va så utrolig mye kjekt i fjor. Evig
optimist er jeg ihvertfall! :-D
Gleder
meg virkelig til å følge deg videre i 2013! Bloggen din er gull! Takk
for masse vidunderlig inspirasjon i 2012 - og mange gullglitrende
oppskrifter. Godt nytt år!
Tusen
takk for herlige ord Kåltanta, å kunne være en inspirasjon for andre
rører virkelig ved meg, det er særdeles gledelig og jeg håper j kan
fortsette i denne stimen!
Godt nyttår til deg :-)
For
et herlig sprudlende nyttårsinnlegg du har skrevet!! Gleder meg til å
følge bloggen videre i det nye året. Kjempegøy når vi kan inspirere
hverandre på dette området!! Jeg håper mange flere blir med:)
Så
kjekt, der datt jeg borti enda en inspirerende blogg (gjennom Gladere
barn). Vi begynner etterhvert å bli mange som holder på med det samme . .
. fermentert mat og tradisjon. Jeg ble ekstra inspirert da jeg så at du
hadde kjennskap til "rødsei". Det er god mat det også . . . Er du også
helgelending som har gjort vestlending av deg? Jeg titter nok innom her
flere ganger. Hilsen Randi
Rødsei
er fantastisk, så da skjønte jeg kjapt at du var helgelending du også
:) Er på eksil i vest som du skjønner, hvor kommer du ifra?
KJekt å se deg her, tradisjonskost med alt det herlige det innebærer er en fryd å spise og holde på med. KJekt å se deg her :)
Hei
ja rødsei er godt. Men det var ikke så veldig godt da man var unge og
fikk det servert en gang i uka . . . Men nå er det godt . Jeg er fra
Hemnes, men har bodd her i vest i mange år, bor like ved Stend.
Har
en plass der nord, hvor jeg plukker bær og sopp, og ikke minst ugress . .
. Dette blir tørket og foredlet videre til diverse kremer, shampo og
slike ting på vinteren. Selvfølgelig alt naturlig og uten parabener. For
tiden er vannkefiren veldig populær, og interessen bare øker og øker . .
. Hvor kommer du fra? Hilsen randi
Heldig
du er som bor nært Stend, det er en flott butikk som gjør at jeg føler
at " skankan e på jorda" . Jeg er fra Meløy, for meg et paradis på jord.
Det er noe med det, jeg synes den beste molta, blåbæra og kantarellen
finner man der. En helgelandspatriot på sitt beste. :) Så kjekt å høre
at du lager egen skjønnehtspleie, selger du eller til eget bruk? Jeg er i
startgropa på å lage til eget bruk , det blir kjekt. Og hva er bedre
enn å bruke det man har høstet seg?
Vannkefiren min har dessverre gått heden, vanskelig å holde i live når man reiser vekk fra den i tide og utide. :/
Kjekt å høre fra deg Randi, hilsen Ingelill :)
Hei
hei,ja Stend er en trivelig butikk, kjøper jevnlig egg der iallefall.
Du får si fra når du skal til Bergen igjen, så kan du få kefirkorn av
meg. Foreløpig går det veldig fint med mine.
Nå er det vel slik at pga. lange lyse netter i sommerhalvåret oppi nord, så smaker alt veldig mye deroppefra.
Min
interesse for urter (ugress) gjorde etterhvert at jeg fikk for mye til
bare å lage te av. Derfor begynte jeg med å prøve å lage noe som kunne
brukes uten å måtte spises . . Et par kurs og så var jeg igang. Fin
hobby. Men jeg selger jo litt også, men er ikke så flink når det kommer
til markedsføring.
En veldig kjekk hobby er det. Og så vet du jo hva
tingene inneholder, det er viktig. Veldig koselig blogg du har. Ha en
koselig kveld. randi
Fantastisk
lesning. At jeg ikke har fått med meg denne bloggen. En skam! Den er
herved notert. Heldige dere er som har småbruk og så mange muligheter!
Jeg er grønn av misunnelse. Og godt nytt år til deg og dine!
Tusen takk for det Guro, og herlig nyttår til deg også.
Jeg
gleder meg skikkelig til hagen jeg også, men først få denne frosten ut
av marka og håpe at busker og planter har hatt det bra. 3 uker med frost
ned i -10*C er jo litt uvanlig på vestlandet....
Skal prøve så godt jeg kan å blogge fra hagen. Det er jo mitt beste tilholdssted :)
Trine
Godt nyttår til deg :-)
PP
KJekt å se deg her, tradisjonskost med alt det herlige det innebærer er en fryd å spise og holde på med. KJekt å se deg her :)
Har en plass der nord, hvor jeg plukker bær og sopp, og ikke minst ugress . . . Dette blir tørket og foredlet videre til diverse kremer, shampo og slike ting på vinteren. Selvfølgelig alt naturlig og uten parabener. For tiden er vannkefiren veldig populær, og interessen bare øker og øker . . . Hvor kommer du fra? Hilsen randi
Vannkefiren min har dessverre gått heden, vanskelig å holde i live når man reiser vekk fra den i tide og utide. :/
Kjekt å høre fra deg Randi, hilsen Ingelill :)
Nå er det vel slik at pga. lange lyse netter i sommerhalvåret oppi nord, så smaker alt veldig mye deroppefra.
Min interesse for urter (ugress) gjorde etterhvert at jeg fikk for mye til bare å lage te av. Derfor begynte jeg med å prøve å lage noe som kunne brukes uten å måtte spises . . Et par kurs og så var jeg igang. Fin hobby. Men jeg selger jo litt også, men er ikke så flink når det kommer til markedsføring.
En veldig kjekk hobby er det. Og så vet du jo hva tingene inneholder, det er viktig. Veldig koselig blogg du har. Ha en koselig kveld. randi
-Guro
Jeg gleder meg skikkelig til hagen jeg også, men først få denne frosten ut av marka og håpe at busker og planter har hatt det bra. 3 uker med frost ned i -10*C er jo litt uvanlig på vestlandet....
Skal prøve så godt jeg kan å blogge fra hagen. Det er jo mitt beste tilholdssted :)