Vibeke
15.10.2012 kl.22:38
Åh, chili ser så godt ut, men spiser alt for lite
av det... Spicy mat er jo digg, så dette skal jeg jammen meg snekre
sammen ved første anledning. Takk for inspirasjon!
Genialt. jeg har så ekstremt mye chili. Så jeg
tenker det blir gul chilisaus i hus om ikke lenge. Tusen takk for
inspirasjon. :-)
Gul chilisaus blir snadder. Lykke til! Anne Marit
åååh så digg! denne fikk jeg veldig lyst å bpde lage å smake ;D
Lekre bilder som vanlig, særlig det av chiliene! Smart å ta vare på røra som blir igjen også, hjemmelaget sambal oelek!:)
Fantastisk! Og takk for framsnakken :)
Det ser helt vidunderlig ut! Har hatt en liten
chilibusk i drivhuset i sommer som har gitt oss masse masse fantastisk
chili. Fortsatt er det kanskje 10-15 chilier som er modne og masse skudd
som vokser frem, så jeg har pottet den om å latt den flytte inn i stua.
Håper den vil trives. Men jeg tror absolutt jeg skal teste oppskriften
din med chiliene som er modne nå!
Hvor mye blir det ut av denne oppskriften ca?
Hvor mye blir det ut av denne oppskriften ca?
Flott blogg med utrolig mye interessant :) Dette så og hørtes kjempe godt ut. Hvor får man tak i myse?
Takk til dere. Det blir ikke mer enn det du ser på
bildet. En liten glassflaske og et lite norgesglass med chilipaste. Men
det blir så intenst hot at du bruker jo ikke mye av gangen. Anne M
Flott blogg. Jeg har laget myse men veldig mye :). Hvordan kan jeg best oppbevare den?
Myse holder seg i kjøleskap i minist 6 måneder
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar