lørdag 20. oktober 2012

Et liv i balanse 20. okt 2012

Vibeke

15.10.2012 kl.22:38
Åh, chili ser så godt ut, men spiser alt for lite av det... Spicy mat er jo digg, så dette skal jeg jammen meg snekre sammen ved første anledning. Takk for inspirasjon!

Ingelill

15.10.2012 kl.22:49
Genialt. jeg har så ekstremt mye chili. Så jeg tenker det blir gul chilisaus i hus om ikke lenge. Tusen takk for inspirasjon. :-)

ET LIV I BALANSE.

15.10.2012 kl.23:24
Gul chilisaus blir snadder. Lykke til! Anne Marit

Helsebloggen Lovelyliller.com

16.10.2012 kl.00:39
åååh så digg! denne fikk jeg veldig lyst å bpde lage å smake ;D

Karoline

16.10.2012 kl.12:21
Lekre bilder som vanlig, særlig det av chiliene! Smart å ta vare på røra som blir igjen også, hjemmelaget sambal oelek!:)

gry

17.10.2012 kl.11:12
Fantastisk! Og takk for framsnakken :)

Silje

17.10.2012 kl.13:21
Det ser helt vidunderlig ut! Har hatt en liten chilibusk i drivhuset i sommer som har gitt oss masse masse fantastisk chili. Fortsatt er det kanskje 10-15 chilier som er modne og masse skudd som vokser frem, så jeg har pottet den om å latt den flytte inn i stua. Håper den vil trives. Men jeg tror absolutt jeg skal teste oppskriften din med chiliene som er modne nå!

Hvor mye blir det ut av denne oppskriften ca?

Madeleine

17.10.2012 kl.14:05
Flott blogg med utrolig mye interessant :) Dette så og hørtes kjempe godt ut. Hvor får man tak i myse?

Annema

17.10.2012 kl.19:50
Takk til dere. Det blir ikke mer enn det du ser på bildet. En liten glassflaske og et lite norgesglass med chilipaste. Men det blir så intenst hot at du bruker jo ikke mye av gangen. Anne M

Anette

20.10.2012 kl.15:45
Flott blogg. Jeg har laget myse men veldig mye :). Hvordan kan jeg best oppbevare den?

PirkePetter

20.10.2012 kl.18:43
Myse holder seg i kjøleskap i minist 6 måneder

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar