- Anne Marit11. april 2012 kl. 14.28Hehe. Jeg har nå fått vannkefir fra Kristine, men presterte å glemme å hente de i dag etter en litt kaotisk morgen. Håper hun tilgir meg, for dette gleder jeg meg sånn til å prøve. Krysser fingrene for at barna liker det. Anne MaritSvar
- Vibeke11. april 2012 kl. 14.57Jeg gleder meg sånn til å prøve, håper jeg er langt oppe på lista di;-) Vi smakte kombucha da vi var på kurs hos Rita, det var kjempegodt og ga virkelig mersmak! Vannkefir gir vel ganske likt resultat etter hva jeg har hørt. Nam!Svar
- Frøken BitterSøt11. april 2012 kl. 17.04Ååå jeg vil også stå på den listen! Kan jeg føres på? :)Svar
- Anonymous11. april 2012 kl. 17.06Hei. Vil gjerne stå på vannkefir-lista di;) I tillegg til surdeigsstarter-lista. Vi får snakkes en dag ang kurset i høst. Er skikkelig imponert over energien din. Hilsen LivSvar
- Kristine11. april 2012 kl. 17.58Ja vannkefir er GODT! Smaker ikke sunt en gang, hehe. Nå har mine også begynt å formere seg, så da er det mulig å hente på Kjelsås også. Kanskje vi etterhvert burde lage et nettverk av alle som har vannkefir, surdeigsstarter, kefir og kombucha? Og annonsere på finn eller noe. Jeg er veldig nyskjerrig på hvor mange milliarder bakterier med probiotika et glass vannkefir inneholder. Har du lest noe tall? Jeg er jo veldig begeistret for kosttilskudd da, men vil selvfølgelig gjerne bytte dem ut med ekte og mer bredspektret vare! Gleder meg til å prøve jordbær oppi! Takk for sprudlende inspirasjon!Svar
- Vimseberta11. april 2012 kl. 19.58Veldig spennende med vannkefir! Har aldri smakt, men må jo si jeg blir veldig nysgjerrig! Hvor kan man få tak i det? Hvis det ikke er plass til flere på lista di...?Svar
Du gir masse inspirasjon til å leve sunnere, og mer miljøvennlig, og jeg tenker ofte at hvis andre kan få det til, så bør det jo være mulig for meg også :)
Ha en strålende kveld!
Marita
- Liza11. april 2012 kl. 21.05Takk for kornene_)Svar
Jeg har nå laget min første krukke med vannkefir og barna elsket den, nå er det bare å stå på å lage og håpe på at kornene formerer seg:) For med 3 tenåringsbarn og en fireåring(drakk opp halvparten)i hus går det fort unna med drikken.
Har sendt deg mail.
Klem
Liza
- omdittogdatt12. april 2012 kl. 08.13Hvis det fremdeles er mulig, kunne jeg gjerne tenke meg å skrives opp på den listen! Har hatt lyst til å prøve dette helt siden jeg så det første innlegget ditt om vannkefir!Svar
- Lisa12. april 2012 kl. 11.37Dette så jo bare sååå spennende og godt ut! er det mulighet for meg å skrives opp på listen din også? Det hadde i hvertfall være kjempe flott :)Svar
- Irene Huse29. september 2014 kl. 15.11Hei! Å for en glede: Vannkefir er aldeles nydelig!! Jeg har blitt hekta fra første slurk - både på smaken og dens virkning på kroppen ;) Håper du kan hjelpe meg med følgende spørsmål: Hvor lenge lar du bær o.l. ligge ved andregangsfermentering? Kan de eventuelt bare ligge i vannkefiren etter den er ferdig fermentert og jeg setter den i kjøleskapet for oppbevaring? Og så lurer jeg på om jeg kan lage vannkefir uten sitron uten at fordelene med vannkefiren forringes? Mine to søte småtroll synes den er for sur når jeg bruker en sitronskive pr liter.... Hilsen IreneSvar
- Irene Huse29. september 2014 kl. 15.13Åhh, glemte å skrive at jeg gleder meg STORT til at den nye boken din kan forhåndsbestilles ;) Utrolig inspirerende og lærerikt det du skriver. Tusen, tusen takk for at du deler din kunnskap via bloggen din! Hilsen meg igjenSvar
torsdag 12. april 2012
Fra jord til bord 12. apr 2012
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)