søndag 20. oktober 2013

Eidens hage 20. okt 2013

  1. Mye godsaker, omtanke og kjærleik her! Fikk lyst til å lage løkpulver, takk for tipset!
    Svar
    Svar

    1. Det er det i rikelig monn :-)
      Så kjekt å kunne inspirere , løkpulver skal produseres rent her og. Snadder !
  2. Vil du ha den beste naturlige versjonen av buljong så koker du kraft på bein du først har brunet/stekt i ovn. Kraft er alltid godt, men når den er basert på bein som er forstekt i ovn er den avhengighetsskapende. Urter og andre fiksfakserier er helt unødvendig for smaken, kun beina.

    PirkePetter
    Svar


    1. Som nevnt er kraft alltid den foretrukne , har en liten plan for implementering i buljongterningformat :-) så derfor sitter mine urter og stille furter på pallens 2 plass .


    2. Ja nå ser jeg hva du mener PP , kan nok misforstås det jeg skreiv om krydderurter fra hagen i kraftsammenheng. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar