Aline
10.04.2012 kl.23:29
Ble glad da jeg så du var tilbake, du skrev så mye
fornuftlig tidligere og ser du er godt i gang igjen :-) Jeg lurte på om
du fortsatt bruker supermat? Noen favoritter?
genialt :D
Der "tok" du et av mine kommende innlegg;-) Men om
du sier så kan man aldri få nok av en god ting. Kjøper Holtekylling som
er steindyre men når de blir til 3-4 middager så blir det ikke dyrere
enn annen mat- bare i tillegg mye bedre! Jeg skal vise min vri og linke
til dette når innlegget kommer!
Aline: Supermatdefinisjonen har endret seg en del
for meg, etter at jeg har erfart hva som virker på min kroppen. Den
maten du kan lese om på bloggen her er supermat for meg - kraft,
gelatin, fermentert mat osv. Jeg spiser litt gojibær innimellom, mest
for kos.
Gry: Nei, dette kan man ikke nevne nok ganger får aldri nok. Så kjør på. Vi skriver jo mye om de samme temaene uansett - siden vi er på det sporet vi er. Jeg foretrekker også Holthekylling, men finner de kun på Meny - og ikke hele tiden. Enig i at det kan forsvares når det blir til 3-4 middager.
Gry: Nei, dette kan man ikke nevne nok ganger får aldri nok. Så kjør på. Vi skriver jo mye om de samme temaene uansett - siden vi er på det sporet vi er. Jeg foretrekker også Holthekylling, men finner de kun på Meny - og ikke hele tiden. Enig i at det kan forsvares når det blir til 3-4 middager.
Husk at den mest gelatinrike delen på fjærkre er
føttene, samt til en viss grad kråsen. Brukes hodet også i kraften fås
gelatin, fett og andre næringsstoffer fra hjernen samt øynene, som er
svært rike på vitamin A
Takk for ny input og masse gode ideer! Skal se om jeg greier å spore opp denne Holtekyllingen her jeg bor også :)
Meny har Holtekylling. Ofte lurt å bestille på forhånd. Stor fryser = 5 kyllinger i slengen (O;
Dette så utrolig godt ut!! Har aldri prøvd meg på
kraftkoking tidligere. Hva slags dyr/fugler/sjømat er best å koke kraft
av? Går det f.eks ann å koke av rekeskall og fiske"skjelett"? Hva er
mest gelatinrikt, utover det Pirkepetter nevner?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar