onsdag 11. april 2012

Et liv i balanse 11. apr 2012

Aline

10.04.2012 kl.23:29
Ble glad da jeg så du var tilbake, du skrev så mye fornuftlig tidligere og ser du er godt i gang igjen :-) Jeg lurte på om du fortsatt bruker supermat? Noen favoritter?

Gry

11.04.2012 kl.08:15
Der "tok" du et av mine kommende innlegg;-) Men om du sier så kan man aldri få nok av en god ting. Kjøper Holtekylling som er steindyre men når de blir til 3-4 middager så blir det ikke dyrere enn annen mat- bare i tillegg mye bedre! Jeg skal vise min vri og linke til dette når innlegget kommer!

ET LIV I BALANSE.

11.04.2012 kl.08:30
Aline: Supermatdefinisjonen har endret seg en del for meg, etter at jeg har erfart hva som virker på min kroppen. Den maten du kan lese om på bloggen her er supermat for meg - kraft, gelatin, fermentert mat osv. Jeg spiser litt gojibær innimellom, mest for kos.

Gry: Nei, dette kan man ikke nevne nok ganger får aldri nok. Så kjør på. Vi skriver jo mye om de samme temaene uansett - siden vi er på det sporet vi er. Jeg foretrekker også Holthekylling, men finner de kun på Meny - og ikke hele tiden. Enig i at det kan forsvares når det blir til 3-4 middager.

PirkePetter

11.04.2012 kl.11:51
Husk at den mest gelatinrike delen på fjærkre er føttene, samt til en viss grad kråsen. Brukes hodet også i kraften fås gelatin, fett og andre næringsstoffer fra hjernen samt øynene, som er svært rike på vitamin A

Amorine

11.04.2012 kl.21:09
Takk for ny input og masse gode ideer! Skal se om jeg greier å spore opp denne Holtekyllingen her jeg bor også :)

Kari

11.04.2012 kl.21:21
Meny har Holtekylling. Ofte lurt å bestille på forhånd. Stor fryser = 5 kyllinger i slengen (O;

Anne

19.04.2012 kl.20:49
Dette så utrolig godt ut!! Har aldri prøvd meg på kraftkoking tidligere. Hva slags dyr/fugler/sjømat er best å koke kraft av? Går det f.eks ann å koke av rekeskall og fiske"skjelett"? Hva er mest gelatinrikt, utover det Pirkepetter nevner?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar