Så godt! Vi spiser masse reker nå og
jeg lager også kraft ut av skallene. Jeg har kjørt skallene i
kjøkkenmaskin etter oppskriften i Nourishing Traditions, men neste gang
skal jeg følge ditt oppskrift! Takk igjen for inspirasjon.
Takk!!!! Skal skrive den ut ettersom jeg lider av akutt wifi angst for tiden
Det er så godt med fiskesuppe med
masse reker i og god fløte skummet av ferskmelken. Jeg er ikke så flink
til å bruke rekeskall, bruker bare fiskehoder. Skal bli flinkere til å
utnytte rekeskallet også. Takk for tips.
Beate T
Og rognen, synes det er så synd å se
all den deilige rognen gå i matsøpla. Pelte den ut å laget kaviar en
gang. Det var veldig godt, men den må spises med en gang. Den blir fort
dårlig.. Sønnen min på 2 år sitter og spiser rogn med skje så det blir en del rogn plukking her.
Listen blir lenger enn et vondt år!
E160(e) Beta-apo-8′-carotenal (C 30
E211 Natriumbenzoat
E202 Kaliumsorbat
E120 Karmin – (karminsyre», «carmine», «cochineal», «crimson lake» eller «natural red 4»)folk.uio.no
Kom nemlig i barnehagen i dag, og da var gutten rød som en tomat
rundt munnen igjen- viser seg at tomatsuppe med E160 ikke er noe særlig,
selvom den er uten konserveringsmiddel. Det er altså rødt farvestoff
som også kan være utslagsgivende her.. Både E2… nr og E1… nr er kjent
for at det kan gi irritasjon.
Åh, takk! Det var planleggingsdag i
dag så fikk ikke gjennomgått noe. Men det første jeg skal gjøre i morra
er å gå igjennom absolutt all maten der inne, Ihvertfall på eldste sin
avdeling ettersom hun er så plaga med den dermatitten.. Kaliumsorbat
fant jeg i en av tine sine yougurter, så må vel begynne å sende med
henne yougurt også.. Tusen takk for liste!! Og yougurt oppskrift! Har
hatt den posen med yougurtstarter i skuffen en evighet nå, men nå får
jeg vel komme meg igang ettersom barnehage yougurter også sannsynligvis
er full av dritt…
NewTrends Publishing; 2nd edition | 1999 | ISBN: 0967089735 | English | 688 pages | PDF | 28.05 MB
A full-spectrum nutritional cookbook with a startling message–animal fats and cholesterol are vital factors in the human diet, necessary for reproduction and normal growth, proper function of the brain and nervous system, protection from disease and optimum energy levels. Includes information on how to prepare grains, health benefits of bone broths and enzyme-rich lacto-fermented foods.
http://d01.megashares.com/index.php?d01=dmqfyAN
http://dl.lux.bookfi.org/genesis/712000/491669871400286f26ec914a31631ddf/_as/%5BSally_Fallon%5D_Nourishing_Traditions_The_Cookbook(BookFi.org).pdf
Denne versjonen er konvertert til pdf fra epub, og formateringen er laber, men all info er lett leselig og forståelig –
http://cista.net/books/Nourishing%20Traditions%20-%20Sally%20Fallon/Nourishing%20Traditions%20-%20Sally%20Fallon.pdf
Epub/Mobi –
http://www.epubbud.com/book.php?g=ECW5UJWK
http://uploaded.net/file/jircj97j
Beate T
Beate T
E160(e) Beta-apo-8′-carotenal (C 30
E211 Natriumbenzoat
E202 Kaliumsorbat
E120 Karmin – (karminsyre», «carmine», «cochineal», «crimson lake» eller «natural red 4»)folk.uio.no
Kom nemlig i barnehagen i dag, og da var gutten rød som en tomat rundt munnen igjen- viser seg at tomatsuppe med E160 ikke er noe særlig, selvom den er uten konserveringsmiddel. Det er altså rødt farvestoff som også kan være utslagsgivende her.. Både E2… nr og E1… nr er kjent for at det kan gi irritasjon.