torsdag 1. mars 2012

Viblans Mars 2012

  1. Anonymous14. mai 2012 kl. 17:36
    Idag var jeg hos slakteren og kjøpte en salt svineknoke, har gledet meg hele helgen på å lage kraft/ertesuppe av den.. Var i farten og glemte helt at jeg måtte sjekke hvor jeg skulle få tak i økologisk, så jeg gikk bare til den slakteren jeg visste om fra før, og de hadde ikke økologisk. Er det veldig dumt, med tanke på soya og metaller osv? Så dumt at jeg kanskje burde droppet hele knoken? :( Skal få tak i økologisk fra nå av uansett.

    Ellers har jeg bløtlagt erter siden igår. Da bare med vann.. Fant ikke ut om jeg skulle tilsette syre.
    Svar

    Svar


    1. Fleksitarianerliv14. mai 2012 kl. 22:01
      "Bein fra annet enn frilandsgris er ikke å anbefale - da beina fra "industrigris" kan inneholde tungmetaller som kommer fra det unaturlige fôret de må spise." Klippet og limte dette inn fra en annen wicka-dame som har viblans-bloggen. Hun har skrevet et fint innlegg om kraft og et langt kommentarfelt med utfyllende info:
      http://viblans.blogspot.com/2012/03/superkraft.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar